Glutenvrij erop uit met kinderen

Een dagje naar de speeltuin. Het blijft altijd een uitzoek klusje. Kan je er glutenvrij eten? Is er ook lactosevrij verkrijgbaar? Moeten we zelf eten meenemen? Toch maar weer even mailen of bellen. Goed doorvragen over de kruisbesmetting. Weet deze dierentuin bijvoorbeeld hoe daar mee om gegaan moet worden? Inmiddels heb ik op deze manier al regelmatig over en weer gemaild of gebeld met diverse gelegenheden. Eigenlijk zonde dat ik verder niets met deze informatie doe. Vandaar vanaf nu deze kaart op de website. De “Glutenvrij erop uit” kaart.

Dus wil je een heerlijk dagje erop uit met de kinderen? Fijn naar een pretpark, de dierentuin, bungalowpark, speeltuin, museum, zwembad of bijvoorbeeld bowling baan? Kijk dan ook eens op deze kaart!

Deze kaart wordt regelmatig geüpdate. Op dit moment staan er nog niet zo heel veel adressen op de kaart, maar dit gaat zeker uit gebreid worden. Tips zijn daarom van harte welkom. Deze kun je bij voorkeur mailen naar: audrey@sophieglutenvrij.nl

  

Wil je toch liever zelf iets lekkers maken? Kijk dan ook eens op onze recepten pagina voor de lekkerste gluten- en lactosevrije gezinsrecepten.

 

Voortaan als eerste op de hoogte zijn als er nieuwe recepten, tips of reviews op de website verschijnen? Schrijf je dan in op ons blog onderaan de homepage en ontvang als eerste nieuwe berichten in je mailbox!www.sophieglutenvrij.nl