Gluten- en lactosevrij winkelenGluten- en lactosevrij in de aanbieding week 8
Een dagje later dan gepland, maar hier zijn ze weer! De gluten- en lactosevrije supermarktaanbiedingen voor de komende week. Er Read more.
Wat staat er in mijn voorraadkast
“Zeg Audrey” zei iemand laatst tegen mij. “Jij maakt eigenlijk zo’n beetje alles zelf toch sinds Sophie coeliakie en lactose-intolerantie Read more.
Gluten- en lactosevrij in de aanbieding week 7
Het is weer zondag, dus weer tijd voor de gluten- en lactosevrije supermarktaanbiedingen voor de komende week. Wederom weer veel Read more.
Gluten- en lactosevrij in de aanbieding week 6
Het is weer zondag, dus tijd voor de gluten- en lactosevrije supermarktaanbiedingen voor de komende week. Zoals jullie deze week Read more.
Lidl glutenvrije week vanaf 8 februari 2018
  Ja, het is weer zover!!! We kunnen weer hamsteren! Vanaf donderdag 8 februari 2018 is het weer de glutenvrije Read more.
Gluten- en lactosevrij in de aanbieding week 5
Hier is hij dan! Gluten- en lactosevrij in de aanbieding week 5! Zoals elke zondag heb ik vandaag ook weer Read more.
Gluten- en lactosevrij in de aanbieding week 4
Gluten- en lactosevrij in de aanbieding week 4, 2018 Ook deze week heb ik weer de gluten- en lactosevrije aanbiedingen Read more.
Gluten- en lactosevrij in de aanbieding week 3
Zoals elke zondag heb ik weer alle supermarktfolders voor jullie doorgebladerd en de gluten- en lactosevrije aanbiedingen verzameld voor alweer Read more.
Nieuw bij Starbucks
Nog meer goed nieuws van Starbucks. Nieuw bij Starbucks!  Naast amandel-, kokos- en sojadrink nu ook een havermoutvariant Starbucks biedt Read more.
Iglo spinazie met alpro, gluten- en lactosevrij
Toen er bij Sophie alleen nog sprak was van coeliakie, aten wij gewoon spinazie a la crème van verschillende merken Read more.

Op deze pagina vind je een overzicht van alle gluten- en lactosevrij supermarktaanbiedingen en nieuwe glutenvrije of lactosevrije producten die in de supermarkt verschenen zijn.

Soms tref je ook ineens bij toeval een product wat eigenlijk al redelijk lang bestaat, maar ineens glutenvrij of lactosevrij  blijkt te zijn. Ook deze producten kun je vinden op deze pagina. Mocht er iets niet tussen staan wat je zelf hebt ontdekt en leuk is om te vermelden op deze pagina, mail dan naar: info@sophieglutenvrij.nl 

Via deze link vind je ons blog en onze recepten