Gluten- en lactosevrij weekmenu #7, week 42 – 2018

Weer een nieuwe week, dus tijd voor een nieuw gluten- en lactosevrij weekmenu #7. Een dagje later dan je van ons gewend bent, maar het was ook zulk lekker weer afgelopen weekend. Daarom ook wat Zomerse recepten zoals een heerlijke pastasalade, pad thai of wat denk je van een super lekkere tagliatelle met zalm?

Ben je benieuwd wat we nog meer voor je uitgezocht hebben? Scroll dan snel naar beneden voor het nieuwe gluten- en lactosevrije weekmenu #7!

 Maandag

Broccoli-courgettesoep met gerookte zalm

Een heerlijke, makkelijke en snelle voedzame soep. Wil je de soep wat steviger maken? Voeg dan 2 middelgrote aardappels toe.

 

Dinsdag

Pastasalade met zalm, meloen en komkommer

Vandaag beloofd wederom een hele mooie zonnige en warme dag te worden. Daarom hebben we gekozen voor deze heerlijk frisse pastasalade.

 

Woensdag

Pad thai met kip en garnalen, paksoi en lente-uitjes

Op woensdag deze super lekkere pad thai met kip en garnalen.

 

Donderdag

Gepofte aardappels met roomkaas, lente-ui en bieslook

Altijd lekker, gepofte aardappels met roomkaas, lente-ui en bieslook. Heerlijk met bijvoorbeeld sperzieboontjes en een lekkere salade.

  

Vrijdag

Tagliatelle met zalm in groente in basilicumroomsaus

Vandaag deze super lekkere tagliatelle met zalm en groene groenten welke lekker snel op tafel staat.

 

Zaterdag

Glutenvrije loempia’s

Voor de zaterdag een wat uitgebreider recept. Namelijk deze glutenvrije loempia’s. Het is even een klusje en ze vereisen ook wat skills, maar dan heb je wel iets heel lekkers op tafel. Tipje: maak een dubbele portie en vries er een aantal in voor als je wat minder tijd hebt.

 

Zondag

Glutenvrije donuts

Zondag bakdag! Daarom hebben we deze heerlijke gluten- en lactosevrije gekozen. Ook dit vereist even wat werk, maar dan heb je ook wel iets heel lekkers om te snoepen.

Geniet van de week en eet smakelijk!

Liefs Audrey en Sophie

  

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

code