Gluten- en lactosevrij weekmenu #5, week 39-2018

De nieuwe week is weer begonnen, dus tijd voor een gloednieuw gluten- en lactosevrij weekmenu #5. Deze week iets later dan je van ons gewend ben. Waarom? Wij hebben heerlijk genoten van een weekendje Landal Coldenhove in Eerbeek.

Gezellig genieten in de bossen samen met opa en oma. Geknuffeld met Bollo de Beer en heel veel gespeeld. Eekhoorntjes gezien en ook uitgerust. Vorige week was het namelijk een ziekenboeg in huize Dobber, dus dat uitrusten was wel even nodig. Vandaar dat er ook even geen activiteit op de website was.

Maar goed, een nieuw weekmenu. Inmiddels is het deze week een stuk kouder, dus tijd voor stamppot! Dit keer heerlijke oer Hollandse hutspot. Intussen is het herfst geworden, dus ook tijd voor pompoenen! Daarom op de zondag een heerlijke gluten- en lactosevrije pompoencake. Ben je benieuwd wat Sophie en ik nog meer voor je uit hebben gezocht? Scroll dan snel naar beneden voor het gluten- en lactosevrije weekmenu #5!

 Maandag

Hutspot met speklapjes

Vandaag heerlijke en Oud Hollandse hutspot. Lekker met wat speklapjes erbij en smullen maar!

 

Dinsdag

Nasi met kipsaté

Nasi goreng met kipsaté op de dinsdag. Heb je iets minder de tijd vandaag? Dan kun je eventueel de saté een avondje van te voren maken. Scheelt weer tijd.

 

Woensdag

Rösti met spek en kaas

Op de woensdag rösti met spek en kaas. Lekker met bijvoorbeeld wat broccoli en een lekker stukje vlees.

  

Donderdag

Kantonese kip met noedels

Op donderdag weer een van de wereldgerechten. Heerlijke Oosterse Kantonese kip met noedels.

 

Vrijdag

Gyros kip

Vrijdag snackdag! Daarom vandaag een lekker broodje kip gyros. Heerlijk met bijvoorbeeld wat tzatziki.

 

Zaterdag

Havermout pannenkoeken

Zaterdag, dus tijd voor een uitgebreid ontbijt. Daarom vandaag deze super lekkere havermout pannenkoeken vol goede vezels. Ook lekker trouwens als lunch of avondeten.

 

Zondag

Pompoencake

Zondag bakdag! Aangezien het inmiddels herfst is en buiten een stuk kouder, tijd voor een heerlijke pompoencake. Uiteraard gluten- en lactosevrij. Lekker met een kopje kaneelthee.

 

Dat waren de gluten-en lactosevrije recepten weer voor deze week. Op zoek naar nog meer inspiratie? Kijk dan ook eens in onze recepten index

 www.sophieglutenvrij.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

code