Gluten- en lactosevrij weekmenu #26, week 16 2019

Jeetje, het is alweer zondag. De week is weer voorbij gevlogen. Afgelopen week namelijk razend druk geweest, dus helaas niets kunnen posten op de website. Er komen uiteraard weer nieuwe recepten aan waar ik komende week gelukkig weer wat tijd voor vrij kan maken. Ik ben namelijk half maart gestart met een nieuwe super leuke baan en uiteraard wil je jezelf dan van je beste kant laten zien. Tot overmaat van ramp kreeg ik ook nog eens een pittig griepvirus te pakken. Super handig natuurlijk midden in je proeftijd. NOT! Mijn proeftijd is inmiddels voorbij, wat natuurlijk super fijn is, dus mag ik fijn het komende jaar deze leuke functie als Office Manager blijven vervullen. Echt super blij mee.

Zondag betekent natuurlijk ook weer een nieuw gluten- en lactosevrij weekmenu #26 waar ik gelukkig wel tijd voor heb weten te vinden. Deze week natuurlijk weer een aantal wereldgerechten, maar ook een super lekkere stamppot en een heerlijke ovenschotel met witlof en ham en kaas. Je leest het volledige gluten- en lactosevrij weekmenu #26 hieronder.

Fijne zondag allemaal!Maandag

Witlofovenschotel met ham en kaas

Op maandag een heerlijke en eenvoudige ovenschotel met romige witlof, aardappels, ham en kaas.

 

Dinsdag

Spaanse witte bonenschotel met chorizo

Op deze dinsdag een super lekkere, maar ook snelle Spaanse witte bonenschotel met chorizo. Lekker met bijvoorbeeld witte rijst of heerlijk dippen met glutenvrij stokbrood.

 

Woensdag

Stamppot zuurkool met appel, rozijnen en spekjes

Komende week wordt het eindelijk weer mooi weer, maar nog niet zo mega warm, dus daarom nog even een heerlijke stamppot met zuurkool, spekjes en frisse appeltjes. Lekker met rookworst.

 

Donderdag

Kip korma

Uiteraard mogen de wereldgerechten niet ontbreken. Vandaag deze heerlijke kip korma welke super combineert met basmatirijst of naanbrood.Vrijdag

Griekse gyros

Vrijdag snack dag! En wederom een van de wereldgerechten. Namelijk de Griekse gyros. Lekker op een pitabroodje met zelfgemaakte tzatziki.

 

Zaterdag

Soto ajam

Een van onze favoriete gerechten. Soto ajam, oftewel Indonesische kippensoep. Ik vind dit gerecht altijd super gezellig staan op tafel met al die verschillende bakjes vol lekkers voor in de soep.

 

Zondag

Nasi goreng met kipsaté

Dit gerecht verveeld nooit. Nasi goreng met kipsaté. Hier staat deze dan ook geregeld op het menu. Lekker met zelfgemaakte boemboe voor nasi goreng.Volgen jullie Sophie en mij ook al op Instagram?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

code