Gluten- en lactosevrij weekmenu #19, week 8, 2019

Daar is hij dan weer. Op deze prachtige zonnige en voor februari warme zondag. Weer een nieuw gluten- en lactosevrij weekmenu #19. Deze keer kip madras, maar dan een beetje anders. Een heerlijke hartige taart, maar ook een super lekkere vegan en glutenvrije chili sin carne.

Wil je weten wat wij nog meer hebben uitgezocht aan heerlijke gluten- en lactosevrije gerechten deze week? Je vind ons gluten- en lactosevrije weekmenu #19 hieronder.

Wij gaan vandaag even lekker naar de speeltuin en fietsen en daarna heerlijk verder genieten van het zonnetje in de achtertuin. Fijne zondag allemaal!Maandag

Chili sin carne met witte rijst

Chili con carne, maar dan zonder vlees. Dus chili sin carne, welke niet alleen vegetarisch, maar ook vegan is. En uiteraard glutenvrij. Heerlijk met witte rijst en tortillachips.

 

Dinsdag

Stamppot zuurkool met appel, rozijnen en spekjes

Op dinsdag deze heerlijke stamppot zuurkool met spekjes en rookworst, maar dan kids proof door de zoete appels en rozijnen.

 

Woensdag

Kip madras met broccoli en champignons

Het bekende wereldgerecht kip kerrie madras, maar dan een beetje anders. Lekker met broccoli, champignons en cashewnoten. Heerlijk met witte basmatirijst en naanbrood.

 

Donderdag

Bami goreng

Een van onze favoriete gerechten. Glutenvrije bami goreng. Super lekker, snel en heel eenvoudig om te maken.

 Vrijdag

Barbecue-honing kip drumsticks

Vrijdag snack dag, dus daarom deze heerlijke barbecue-honing kip drumsticks. Lekker met zelfgemaakte frietjes en salade of gewoon bij de borrel.

 

Zaterdag

Oma’s kippensoep

Op zaterdagmiddag maak ik vaak een pan soep voor de lunch. Lekker met een glutenvrij stokbroodje en zelfgemaakte lactosevrije kruidenboter.

 

Zondag

Aardappeltaart met broccoli en zalm

Deze aardappeltaart met broccoli en zalm is echt een aanrader. Lekker met een eenvoudige salade of met bijvoorbeeld tomatensoep.

Volgende week vind je uiteraard weer een nieuw gluten- en lactosevrij weekmenu op onze website. Wil je alvast wat meer van onze recepten lezen? Je vind ze allemaal in onze recepten index.Volgen jullie onze avonturen ook al op Instagram? Hier vind je niet alleen foto’s van onze gerechten, maar ook een kijkje achter de schermen bij Sophie Glutenvrij.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

code