Gluten- en lactosevrij weekmenu #15, week 4 2019

Ook deze zondag hebben we weer een nieuw gluten- en lactosevrij weekmenu #15 voor jullie. In dit weekmenu onder andere een heerlijke Thaise groene curry met kipfilet, Indonesische maaltijdkippensoep, maar ook een super lekkere en makkelijk mihoen.

Ben je benieuwd wat Sophie en ik nog meer voor jullie hebben uitgezocht? Lees dan snel verder.

Een hele fijne week gewenst allemaal.Maandag

Macaroni met ham en kaas uit de oven

Afgelopen week heb ik deze heerlijke pasta ovenschotel voor het eerst gemaakt en deze is toch wel favoriet geworden van Sophie. De andere dag heeft ze deze Mac en Sjies, zoals ze dit zelf noemt, ook nog eens als lunch gegeten. Deze week ga ik ‘m zeker weer voor haar maken. Lekker!

 

Dinsdag

Mihoen met kip en groenten

Op dinsdag deze makkelijke, maar oh zo lekkere mihoen met kip en groenten. En ook nog eens snel op tafel.

 

Woensdag

Ratatouille ovenschotel met gehakt, aardappels en kaas

Het wordt natuurlijk best wel koud deze week en er is zelfs sneeuw voorspeld, dus op de woensdag deze lekkere en wat stevigere ratatouille ovenschotel. Mjamie!

 

Donderdag

Ajam paniki met witte rijst

Een van mijn favorieten. Ajam paniki. Lekker met witte rijst, kroepoek en een salade.Vrijdag

Aardappel pizza

Vrijdag is bij ons meestal snack dag, dus vandaag deze heerlijke aardappelpizza. Of zoals Sophie deze noemt, friet-pizza. Makkelijk, snel en super lekker.

 

Zaterdag

Soto ajam

Deze soto ajam is echt een aanrader. Ook een super gerecht als je wat kliekjes in de koelkast hebt staan welke op moeten. En het leuke van dit gerecht is, is dat iedereen zijn eigen soep kan samenstellen. Dus geen gezeur meer aan tafel met “Lust ik niet”. Wil je weten hoe je dit lekkere gerecht maakt? Klik dan snel op de link of foto!

 

Zondag

Thaise groene curry met pandanrijst

Op zondag Thaise groene curry met kipfilet en pandanrijst. Doordeweeks kies ik wel eens voor een kant-en-klare groene curry pasta, maar zelf maken is zoveel lekkerder en ook nog eens super leuk om te doen.

  

Volg je Sophie Glutenvrij al op Facebook en Instagram?

Gluten- en lactosevrij weekmenu #15

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

code