Nederlandse Coeliakie dag

08apr2017

Nederlandse Coeliakie Dag

Van 10:00 tot 15:30

bij Hotel van der Valk Vianen

Deze informatie is afkomstig van de Nederlandse Coeliakie Vereniging via www.glutenvrij.nl  en is alleen bedoelt ter informatie

Nederlandse Coeliakie Dag 8 april 2017

Nederlandse Coeliakie Dag 8 april 2017

Wij zijn op dit moment hard bezig met de voorbereidingen voor de Nederlandse Coeliakie Dag 2-17. Het programma van de lezingen is rond, wijzigingen voorbehouden. U kunt hier het programma downloaden. U kunt van ons weer het volgende verwachten, interessante sprekers, een uitgebreide glutenvrije markt met bekende en nieuwe leveranciers, kinderopvang en veel vrijwilligers die deze dag mogelijk maken. 

Sfeerimpressie 2016 

Een van onze leden, Brian Schmidt, maakte voor de NCV een leuk impressie van de Nederlandse Coeliakie Dag 2016 in april. Hier kunt het filmpje (en misschien uzelf!) terugzien.

Glutenvrije markt

Glutenvrije markt

Van 10.00 - 14.00 vindt de grootste gratis toegankelijk glutenvrije warenmarkt van Nederland plaats. De leveranciers nemen extra veel producten mee zodat u als u iets later komt ook nog inkopen kan doen. De markt is verspreid over twee grote zalen, zodat de drukte goed verspreid wordt.

Glutenvrij lunchbuffet

Tussen 12.00 en 13.30 uur kunt u weer gebruik maen van het uitgebreide glutenvrij lunchbuffet. U kunt uw bonnen voor de lunch bestellen via de webwinkel (eerst even inloggen). Neemt u de bevestiging die u per mail toegestuurd krijgt mee. Daarmee kunt u op de dag zelf uw lunchbonnen ophalen bij de registratiebalie in de centrale hal van Hotel van der Valk.

Kinderopvang

Er is kinderopvang aanwezig op de bovenste verdieping van het hotel. Daar is maar plek voor een beperkt aantal kinderen. Dus het kan zijn dat u en uw kind even moeten wachten of later moeten terugkomen. Kinderen van 3 tot en met 11 jaar mogen gebruik maken van de kinderopvang. Vrijwilligers van de NCV gaan samen met de kinderen knutselen en spelletjes doen.

Lezingenprogramma NCD

Er is een uitgebreid programma met lezingen. Medische en voedingsexperts vertellen over de laatste ontwikkelingen. We hebben tussen de verschillende lezingen een kwartier pauze gepland, zodat u van de ene naar de andere zaal kunt lopen. U hoeft zich niet aan te melden voor de lezingen. Maar vol = vol.

Klik hier voor het volledige programma.

Bakdemonstraties

Bakdemonstraties

U kunt de kneepjes van het glutenvrije bakvak leren

Glutenvrij brood is in de meeste supermarkten kant-en-klaar te koop. Maar vers brood is natuurlijk het lekkerst. Tijdens de Nederlandse Coeliakie Dag geven twee zeer ervaren bakinstructrices een openbare bakdemonstratie in de keuken van de New Yorkzaal (in van de zalen waar de markt wordt gehouden). Zij kunnen u laten zien hoe u brood, maar ook bijvoorbeeld pizza kunt bakken. 

Sponsor markt Vianen

Genius Golden sponsor
Geniusglutenvrij(1)

Aanmelden Lunch coeliakiedag 2017

U kunt zich weer aanmelden voor het glutenvrije lucnhbuffet op de Nederlandse Coeliakie Dag 2017. Klik hier om uw lunchbonnen te bestellen.

 

Nederlandse Coeliakie Dag 2016

De Nederlandse Coeliakie Dag was met 2500 bezoekers een groot succes. Lees hier het verslag om een indruk te krijgen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

code