Glutenvrij lente festival

20mei2017
21mei2017

Fruitweg 20

Glutenvrij Lente Festival 20 en 21 mei

Van 10:00 tot 16:00

bij Leiden

Fruitweg 20

gratis

Glutenvrijemarkt

HET ULTIEME GLUTENVRIJE EVENT VAN 2017: HET GLUTENVRIJE LENTE FESTIVAL


Inmiddels ben je vast op de hoogte van de vele glutenvrije markten die wij van Glutenvrijemarkt.com organiseren. We hebben vorig jaar zelfs twee keer in Villa ArenA gestaan. Je weet dan vast ook dat deze evenementen steeds zeer geslaagd zijn. Dit voorjaar presenteren wij een nog leuker en feestelijker glutenvrij evenement, namelijk het Glutenvrije Lente Festival op 20 en 21 mei 2017 in Leiden. Waarom jij dit festival echt niet missen mag lees je hieronder.

 
Op zaterdag 20 en zondag 21 mei vindt in Leiden het Glutenvrij Lente Festival plaats wat je niet mag missen. Op dit evenement krijg je al het goede wat je gewend bent van Glutenvrijemarkt.com én meer! We zetten het even voor je op een rijtje. Naast ons standaard online assortiment wat deze dagen te koop is, kun je dit weekend gebruik maken van scherpe acties en zijn er vele merken aanwezig met een marktkraam.


BEIDE DAGEN KUN JE SHOPPEN & HAPPEN

Beide dagen zijn natuurlijk de grote merken vertegenwoordigd, zoals Schär, Céreal, YAMPeak's, Orgran, Sam Mills, Heja en I am Glutenfree. Ook kun je genieten van de heerlijke handgemaakte versnaperingen van Foodless. Ken je ons nieuwe merk Baerbar al? Om jou kennis te laten maken met deze handig on-the-go ontbijtjes kun je ook bij de kraam van Baerbar terecht. UPDATE: Inmiddels heeft ook Wild about Honey een kraam, waar je heerlijke honing uit de Algarve kunt proberen. Bij de kraam van PuurMary kun je terecht voor heerlijke glutenvrije walnoten en amandelkoeken. Bij BioBravo kun je terecht voor heerlijke vruchtensappen.

Je kunt ook vers bereide gerechtjes proeven. Bij VA Foods proef je lekkere vers gebakken snacks, zoals kroketten, bamischijven en bitterballen. Seamore zal leuke kookdemo's geven om de mogelijkheden van zeewiertagliatelle en zeewier bacon te laten proeven. Lola Quinoa is ook nieuw in ons assortiment. Je zult tijdens het event heerlijke hapjes kunnen proeven, gemaakt van volkoren quinoa.

Je kunt ook heerlijk even een hapje eten of drinken bij de foodtruck van Karel's Biofriet, bij IJskar Schapenstreek en bij de Koffiekar. Wij bakken ook glutenvrije poffertjes waarvan je gratis een portie kunt halen. Proef hoe lekker glutenvrij kan zijn!


ZATERDAG NET EVEN ANDERS DAN ZONDAG

Op zaterdag kun je kennismaken met het nieuwe merk Senzagluti. Het merk Leev zal haar gehele assortiment presenteren met een strakke actie. Bekijk en proef ook de producten van Farabella en Lisa's Choice deze dag. Op zaterdag kun je al je vragen stellen over zeewierproducten bij de kraam van Algaran en Seacrunchy. Op zaterdag is zelfs de Glutenvrije Visboer aanwezig zodat je heerlijk kunt genieten van glutenvrije kibbeling. UPDATE: op zaterdag zul je ook kunnen proeven bij de kraam van De Halm!

Op zondag kun je juist weer heerlijk verse koekjes kopen bij Saluti da Italia of meukvrije snoepjes proberen bij Food2Smile. Dit geheel nieuwe merk bestaat uit heerlijke snoepjes met weinig calorieen en een hele glutenvrije lijn!

 

SPELEN EN WINNEN

Tijdens het Glutenvrije Lente Festival kun je meedoen aan een aantal leuke spellen. Terwijl je met plezier aan het happen bent naar Peijnenburg, maak je ook nog eens kans op leuke glutenvrije prijsjes! 

 

EN NOG MEER...

Spoedig wordt er nog meer van het programma bekend gemaakt. We hebben nog een aantal leuke namen in petto. We hopen dat je er net zoveel zin in hebt als wij! Blijf op de hoogte van alle updates rondom het Glutenvrije Lente Festival en schrijf je in voor de nieuwsbrief onderaan de homepage van Glutenvrijemarkt.com Ook via Facebook en op deze blog lees je het laatste nieuws. Schrijf 20 en 21 mei in je agenda en kom gezellig langs!

 

PRAKTISCHE INFORMATIE

Wie: Glutenvrijemarkt.com

Wat: Glutenvrij Lente Festival

Wanneer: Zaterdag 20 mei 2017 van 10 - 16 uur en zondag 21 mei 2017 van 11 - 16 uur 

Waar: Fruitweg 20, Leiden

Hoe: Wij zitten 5 minuten lopen van station Lammenschans. Dit station is gemakkelijk met de trein en bus te bereiken. Daarbij is er rondom ons gebouw voldoende parkeerruimte te vinden.

De toegang is volledig gratis, dus wees erbij!

 

Bron: glutenvrijemarkt.com

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

code