Kabeljauw met tijm en knoflook

Print recept

Kabeljauw met tijm en knoflook

Een makkelijk, maar erg lekker recept wat bij vrijwel iedereen in de smaak valt. Deze kabeljauw kun je heerlijk combineren met gebakken aardappeltjes of aardappeltjes uit de oven, gegrilde groente of worteltjes.

Gang Hoofdgerecht, Visgerecht
Keuken Glutenvrij, Lactosevrij
Voorbereidingstijd 10 minutes
Kooktijd 10 minutes
Totale tijd 20 minutes
Porties 4 personen
Auteur Audrey Dobber

Ingrediƫnten

  • 600 gram (diepvries) kabeljauw
  • tijm
  • knoflookpoeder
  • scheutje olijfolie
  • zwarte peper uit de pepermolen
  • zout

Hoe maak je het?

  1. Laat de diepvries kabeljauw buiten de koelkast volledig ontdooien en uitlekken in een vergiet. Gebruik je verse kabeljauw, dan kun je deze stap overslaan.

  2. Dep de kabeljauw helemaal droog en bestrooi deze met wat knoflookpoeder, verse tijm, peper en zout.
  3. Verhit een klein beetje olijfolie in een koekenpan. Bak de kabeljauw op hoog vuur gedurende 6 minuten aan beide kanten bruin en gaar. De vis mag nog net niet uit elkaar vallen.

Notities

Deze kabeljauw met tijm en knoflook is heerlijk met verse worteltjes, gegrilde groenten, gebakken aardappelen of aardappeltjes uit de oven.

Eet smakelijk!

Meer van onze gluten- en lactosevrije recepten vind je via deze link

Wekelijks worden er nieuwe recepten toegevoegd op de website.

Wil je als eerste op de hoogte zijn van nieuwe recepten en berichten? Schrijf je dan in op ons blog onderaan de homepage en ontvang als eerste het laatste nieuws in je inbox.

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

code