Gluten- en lactosevrij winkelenGluten- en lactosevrij in de aanbieding week 4
Gluten- en lactosevrij in de aanbieding week 4, 2018 Ook deze week heb ik weer de gluten- en lactosevrije aanbiedingen Read more.
Gluten- en lactosevrij in de aanbieding week 3
Zoals elke zondag heb ik weer alle supermarktfolders voor jullie doorgebladerd en de gluten- en lactosevrije aanbiedingen verzameld voor alweer Read more.
Nieuw bij Starbucks
Nog meer goed nieuws van Starbucks. Nieuw bij Starbucks!  Naast amandel-, kokos- en sojadrink nu ook een havermoutvariant Starbucks biedt Read more.
Iglo spinazie met alpro, gluten- en lactosevrij
Toen er bij Sophie alleen nog sprak was van coeliakie, aten wij gewoon spinazie a la crème van verschillende merken Read more.
Gluten- en lactosevrij in de aanbieding week 2
Ook deze week heb ik weer zoveel mogelijk de gluten- en lactosevrije supermarktaanbiedingen voor je op een rijtje gezet. Albert Read more.
Starbucks glutenvrije chicken & pesto panini
Dat is nog eens goed nieuws. Vanaf heden heeft Starbucks Nederland glutenvrije Chicken & Pesto Panini’s op het menu staan. Read more.
Gluten- en lactosevrij in de aanbieding week 1
Een goed begin voor het Nieuwe jaar. De gluten- en lactosevrije aanbiedingen voor de 1e week van het jaar!   Read more.
Binnenkort ook de Croky bolognese chips glutenvrij!
Croky bolognese chips binnenkort ook glutenvrij! JOEHOE! Goed nieuws voor alle Croky liefhebbers. Naast de Croky paprikachips wordt nu ook Read more.
Glutenvrije houthakkersburgers van de Plus
Glutenvrije houthakkersburgers van de Plus Wat suf, ik ben deze helemaal vergeten te delen met jullie! Deze glutenvrije houthakkersburgers koop Read more.
AH glutenvrije ravioli en verse pasta sauzen
AH glutenvrije ravioli en verse pasta sauzen Heel suf, deze aanbieding had ik begin van de week even gemist. Dus Read more.

Op deze pagina vind je een overzicht van alle gluten- en lactosevrij supermarktaanbiedingen en nieuwe glutenvrije of lactosevrije producten die in de supermarkt verschenen zijn.

Soms tref je ook ineens bij toeval een product wat eigenlijk al redelijk lang bestaat, maar ineens glutenvrij of lactosevrij  blijkt te zijn. Ook deze producten kun je vinden op deze pagina. Mocht er iets niet tussen staan wat je zelf hebt ontdekt en leuk is om te vermelden op deze pagina, mail dan naar: info@sophieglutenvrij.nl 

Via deze link vind je ons blog en onze recepten